Nogomet

“Zmajevi” odradili prvi trening u Tampereu

Off 55

Reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su danas u Tampereu prvi od dva planirana treninga, uoči subotnje utakmice sa Finskom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Selektor Robert Prosinečki imao je na raspolaganju sve igrače.

“Tri sata leta je zaista brzo prošlo. Mada smo očekivali toplo vrijeme, malo smo ostali zatečeni visokom temperaturom, posebno poslije kišnih dana u Sarajevu. Igrači su odradili sve što smo tražili, akcenat je bio na laganim vježbama sa loptom kako bi ih pripremili za nešto jači ritam i taktički zahtjevnije vježbe. Zadovoljni smo njihovim pristupom i zalaganjem”, rekao je pomoćni trener Dragan Spasić, objavljeno je na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.


Tampere, trening 6.6.2019.

Zvanični trening našeg tima na rasporedu je sutra na stadionu „Tampere“ u 18.00 sati a pola sata ranije održaće se i službena konferencija za medije.Finci su svoju press konferenciju zakazali u 15.30 sati a nakon toga i trening u 16.30 sati.

Gepostet von Nogometni savez Bosne i Hercegovine am Donnerstag, 6. Juni 2019


Zvanični trening bh. nogometaša na rasporedu je sutra na Stadionu “Tampere” u 18.00 sati.

Utakmica u Tampereu Finska – Bosna i Hercegovina igra se u subotu, 8. juna od 18.00 sati.

Poslije dva kola u grupi “J” kvalifikacija za EURO 2020, Italija je prva na tabeli sa šest bodova. Grčka i Bosna i Hercegovina imaju po četiri, Finska tri, dok su Armenija i Lihtenštajn bez bodova.

Related Posts