Religija

Božić u Srebrenici: Ponoćka u kapeli “Svete Marije”

Off 177
U kapeli “Svete Marije” u Srebrenici u nedjelju će biti služena božićna misa ponoćka, koju će predvoditi fra Joso Oršolić, župnik župe Srca Isusova za Zvornik, Bratunac i Srebrenicu.

“Vjerujem da će biti veliki broj vjernika, koji će doći zajedno s nama da se mole. Dobrodošli su i oni koji nisu katolici, da se zajedno radujemo i zahvaljujemo Bogu. Mi smo otvoreni za sve one koji žele slaviti rođendan našeg Spasitelja”, rekao je za Fenu fra Joso Oršolić i ujedno svim vjernicima katolicima uputio čestitke za Božić.

Vjernik Ivan Milas s radošću dočekuje Božić i kaže da je taj blagdan za njega slava ljubavi, pomirenja, druženja i blagostanja.

“Očekuje se velika slava rođenja sina Božija Isusa Krista. Svim dobrim ljudima želim puno zdravlja, sreće i radosti, a posebno se zahvaljujem fra Josi na duhovnoj radosti i sreći koju nesebično pruža nama vjernicima”, rekao je Milas.

U Srebrenici su katolici prošle godine prvi put, nakon skoro 300 godina, u kapeli “Svete Marije” obavili misu ponoćku kojoj je prisustvovalo 15 vjernika.

Related Posts