fbpx
BiH, Vijesti

U Kaknju od 21. do 31. ožujka velika ekološka akcija

Off 38
Kakanj
Foto: trebinjelive.info (Ilustracija)

Sudjelovanje u velikoj ekološkoj akciji pod nazivom “Grablje, vreće i rukavice, i svi u proljetne radne akcije” koja će na području Kaknja biti realizirana od 21. do 31. ožujka 2019. godine već je prijavilo 14 grupa s ukupno 454 volontera.

Kako navode u priopćenju iz Općine Kakanj, čekaju nove prijave mještana u mjesnim zajednicama, kućnih vijeća, ekoloških i drugih udruga, sportskih klubova, javnih i privatnih poduzeća, javnih ustanova.

Volonteri sami predlažu termin realizacije akcije i lokaciju na kojoj će realizirati akciju i o tome, radi konzultacija, obavještavaju Općinu.

Prijava za sudjelovanje u akciji treba sadržavati: očekivani broj volontera, datum čišćenja, lokaciju koja će se čistiti i kontakte predstavnika prijavljene grupe volontera.

Za sve volontere koji prijave sudjelovanje Općina Kakanj će osigurati rukavice, vreće za smeće, užinu i osvježenje.

Šumsko-privredno društvo ZDK, Poslovna jedinica “Šumarija” Kakanj uključilo se u akciju, osiguravši 2.700 sadnica za pošumljavanje, a određeno je da lokacija pošumljavanja bude na Slapnoj Gori.

Akcija će biti realizirana u nedjelju, 24. ožujka, a za sudionike bit će osiguran i prijevoz, te užina i osvježenje, priopćeno je iz novinske službe Općine Kakanj.

Related Posts

Kontakt

BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 461 101
Fax: +387 33 408 029
E-mail: pitajte@bhrt.ba
Web: www.bhrt.ba

Društvene mreže