БиХ

Сарајево: Сајам кинеских образовних институција „Беијинг 2018“

Off 23
У Сарајеву ће данас бити одржан Сајам „Беијинг 2018“ на којем ће бити представљене кинеске средње и високообразовне институције из Пекинга.

То је јединствена прилика за пријем великог броја кинеских студената на бх. универзитете и средње школе, али и прилика за ученике и студенте из Босне и Херцеговине да почну или наставе студиј у Пекингу, саопћено је из Едукационог центра Интерлингуа.

На сајму ће, како је најављено, бити представљене њихове понуде за научну сарадњу, заједничко учешће на семинарима, конференцијама, стипендирање и размјену студената, ученика и предавача, интернсхип програме те спремност да студенте уписују на босанскохерцеговачке универзитете и средње школе.

Међу излагачима ће, између осталих, бити: Beijing Municipal Education Commission, Beijing International Education Exchange Center, Beijing Education Media Group, Central University of Finance & Economics, China University of Political Science and Law, International School of Beihang University, Beijing University of Chemical Technology, Communication University of China i Beijing Wuzi University.

Related Posts