БиХ

НСРС о измјенама и допунама Закона о привредним друштвима

Off 8
Заступници Народне скупштине Републике Српске расправљали су данас о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о привредним друштвима које доносе наставак реформе регистрације привредних субјеката и предвиђају увођење електронског сервиса за инвеститоре. Опширније у јављању Владимира Шушка.

Током расправе о овој тачки дневног реда из опозиционих редова покренуто је питање привилегираних компанија и наглашено да је потребно забранити пословање Републике Српске са привредним друштвима која послују из оффсхоре зона.

Но, током дана главна вијест у Скупштини је била инцидент у којем је синоћ оштећен аутомобил народног заступника ПДП-а Драшка Станивуковића у његовом дворишту.

ИЗ ПДП-а тврде да је ријеч о нападу са потписом мафије и да је ово порука народним заступницима да престану указивати на проблеме овог друштва. Станивуковић је поново говорио о афери пелене и најавио кривичне пријаве против главних актера међу којима је и фирма која је најавила пријаву против Станивуковића, демантирајући његове тврдње.

 

 

Related Posts