БиХ

Ко је Един Гачић за којим трага цијела БиХ?

Off 13

 

Већ данима је јавност у Босни и Херцеговини згрожена информацијама о вишеструким убиствима у нашој земљи. Како је могуће да је вишеструки убица и даље на слободи? Ко је Един Гачић за којим трага цијела БиХ већ данима? О овој теми у Јутру за све БХРТ-а говорио је Мухамед Ахмић, директор психијатријске болнице Сарајево.

Потрага за одбјеглим убицом Едином Гачићем јутрос је интензивирана, рекао је полицијски комесар Кантона Сарајево Мевлудин Халиловић.

„Више од хиљаду припадника МУП-а јутрос је на терену. Највише се трага на подручју Хаџића, а полицијска акција усмјерена је и према Кисељаку и Коњицу, јер је на тим подручјима било највише дојава“, рекао је Халиловић.

Он је апеловао да се грађани, уколико имају било какву информацију гдје Гачић борави, јаве Оперативном центру МУП-а Кантона Сарајево.

Осим припадника МУП-а Кантона Сарајево, јуче је у помоћ стигло и 130 полицајаца из других кантона. У потрагу су укључени и припадници Федералне управе полиције, Агенције за истраге и заштиту и Обавјештајно-безбједносне агенције.

Гачић је у бијегу од прошлог понедјељка, 4. фебруара, када је у мјесту Подорашац код Коњица убио Сауда Султанића, а у сумњичи се и да је у суботу, 9. фебруара, у Суходолу код Тарчина убио и полицајца ФУП-а Махира Бегића.

Related Posts