БиХ

Дуновић: Туфекчићу,почните радити свој посао- захтјеви бораца су оправдани

Off 5
Туфекчићу, почните коначно радити свој посао и престаните пребацивати одговорност на друге, а све због свог незнања, нерада и манипулације борачком популацијом. Нико нема право игнорисати оправдане захтјеве бораца, поручио је потпредсједник Федерације Босне и Херцеговине Милан Дуновић.

Дуновић наводи како је“у протеклом периоду је видљиво како најчешће Јасенко Туфекчић демантује Јасенка Туфекчића, те да   не постоји начин да га ше ико озбиљно схвати.

Како је у јучерашњем  обраћању,  Туфекчић, након (поновљене) сједнице Комисије, између осталог, изјавио је да ће наредне седмице тражити састанак са више представника извршне власти Федерације БиХ, па је споменуо и потпредсједника ФБиХ, Дуновић  му јавно поручује да он нема никакве ингеренције, као предсједник комисије у законодавном органу, сазивати сједнице са носиоцима извршне власти.

Наводи и како би му „ово  незнање   било и опроштено, да у цијелој причи није изгубио, ако га је икада и имао, сензибилитет за борачку популацију. У времену када њему лично демобилисани борци поручују да је лоше обавио свој посао, он прозива оне за које сматра да би са њим требали нешто договарати и преговарати.

„Туфекчићу, почните коначно радити свој посао и престаните пребацивати одговорност на друге, а све због свог незнања, нерада и манипулације борачком популацијом. Овом приликом поручујем борцима да своја елементарна људска права морају и требају тражити од оних који им већ двадесет и три године бескрупулозно лажу. Сви ваши захтјеви су оправдани и нико нема право да их игнорише и њима манипулише“, поручио је потпредсејдн ик Федерације БиХ Милан Дуновић.

Related Posts

Arhiva

August 2018
P U S Č P S N
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031