БиХ

БИХАМК: Нормализован саобраћај на путу Брчко-Бијељина

Off 14
Након завршеног полицијског увиђаја саобраћајне несреће, саобраћај је нормализован на магистралном путу М-14.1 Брчко-Бијељина (на дионици Брчко-Вршани), саопћено је из БИХАМК-а.

На снази су зимски увјети вожње, па у складу с тим, у случају обилнијих сњежних падавина, може доћи до забране саобраћаја прикључним возилима на планинским превојима гдје је коловоз заснијежен, до стварања увјета за сигурно саобраћање. Такођер, у случају потребе аутобуси и теретна возила морају на погонским точковима користити ланце на планинским превојима.

Угаженог снијега и леда на коловозу има на путевима: Сарајево-Фоча, Власеница-Хан Пијесак, Гацко-Тјентиште, Прилука-Гламоч-Млиниште, Коло-Томиславград-Шуица и на ширем подручју Босанског Грахова и Романије. Поледица се може очекивати на дионицама у вишим предјелима, као и на мостовима и прилазима тунелима. На магистралном путу М-18 Добро Поље-Брод на Дрини упозоравамо на могућу опасност од сњежних лавина.

На регионалном путу Р-419 Михаљи-Блидиње обустављен је саобраћај за возила чија укупна маса прелази 3,5 т, саопћено је из БИХАМК-а.

Related Posts