Рукомет

Рукомет: У понедјељак почиње продаја улазница за утакмицу БиХ-Финска

Off 2
Foto: Arhiv

За сусрет 4. кола квалификација за Европско првенство рукометаша 2020. године у групи 5 између репрезентација БиХ и Финске, који се игра 14. априла у Тузли, штампано је 3.520 улазница, од којих ће у продају бити стављено 3.300 карата.

Према ријечима предсједника РС ТК, Алије Хасића, продаја улазница почет ће у понедјељак, 18. марта, на двије локације у Тузли (ЦД Мидо Схоп и уред РС ТК у Мејдану), те путем портала купикарту.ба.

„Битна информација за јавност је да ће улазнице продавати по цијени од 10 конвертибилних марака и да су све нумерисане, што је први пут да ће власници карата тачно знати гдје им је мјесто у дворани Мејдан“, казао је Хасић за агенцију Фена.

Репрезентација БиХ прије сусрета у Тузли састат ће се с Финском 11. априла у мјесту Вантаа, дан послије стижу у Тузлу, а у недјељу, 14. априла, играт ће узвратну утакмицу с Финцима (17 сати).

На табели Групе 5 тренутно води Чешка са 4 бода, Бјелорусија и БиХ имају по два, док је Финска без бодова.

Изабраници Билала Шумана побиједили су Бјелорусију у гостима (30:29), док су у Тузли поражени од Чешке (20:25).

На ЕП 2020. године, које се игра у Норвешкој, Шведској и Аустрији, пласират ће се двије првопласиране екипе из сваке групе и четири најбоље трећепласиране од осам квалификационих група.

Related Posts