Фудбал

Касиљас Буфону: Не дај се, ти си легенда!

Off 12
Сузе Ђанлуиђија Буфона након шокантног испадања Италије из баража за СП обиљежиле су синоћњу утакмицу против Шведске. Видјевши свог колегу како се јецајући опрашта од репрезентације, Икер Касиљас је осјетио потребу да реагује и утјеши свог пријатеља.

Италија први пут након 60 година неће заиграти на неком свјетском првенству, а од играња за њу опростила су се чак четворица легенди.

Ђорђо Кјелини, Андреа Барзаљи, Даниеле Де Роси и велики Ђиђи Буфон одиграли су своје посљедње минуте у дресу Азура у ремију против Шведске. Буфон је након сусрета потврдио свој одлазак у репрезентативну пензију, и то кроз много проливених суза. Пропустио је прилику да постане играч који је наступио на чак шест свјетских првенстава.

Његов интервју у сузама обишао је свијет, многи су реаговали на тај призор, а међу њима и још један легендарни голман – Икер Касиљас.

“Не волим те видјети оваквог. Желим те видјети онаквог какав си био и каквим те многи и даље виде – ЛЕГЕНДОМ! Поносан сам на то што сам те упознао и што смо се сусрели на травњаку много пута. Још нас увијек мораш одушевљавати на терену, пријатељу! #1”, написао је Касиљас у емотивном посту.

Related Posts