БХРТ ИНТЕРНЕТСКА РАДИЈСКА МРЕЖА

Укус и навике слушатељства се мијењају константно. Доказано је да музика одговара осјећању човјека и обратно. У данашњем времену технолошких достигнућа и модерног начина живљења слушаоцима је потребно понудити више садржаја те им омогућити да једноставно одаберу шта желе слушати. Данашње слушатељство не жели бити ограничено схемом, говором и оним што може понудити само један радијски канал. Слушатељима је потребно омогућити слободу одабира, поједноставити и приближити могућност слушања на било којој тачки планете. што је поента наше интернетске мреже. Сличан примјер је евидентан у музичкој индустрији и еволуцији музике, промјени формата и медија, те коначном омогућавању селективне куповине музике онлине. Моћи ћете нас слушати директно на wеб порталу БХРТ-а или путем апликације за мобилне уређаје на свим платформама.

Print

Арт радио ће емитирати 24-сатни програм посвећен умјетничкој-озбиљној музици, највећим пројектима и композиторима свих времена. Срце радија ће чинити популарна дјела у циљу стварања новог слушатељства и додатне едукације старијих љубитеља наведеног жанра. Слоган радија је: „Умјетничка музика је хит“!

Данце радио ће емитирати 24-сатни програм посвећен електроничкој плесној музици од почетка до данас. Акцент је на великим хитовима који су обиљежили настанак и развој наведеног жанра. Радио ће промовирати сво оно што је актуелно од музичких збивања на свјетској данце сцени. Наш слоган: „Радио уз који плешемо“

Евергреен Радио ће емитирати 24-сатни програм посвећен безвременским хитовима стране и домаће продукције. На овом радију ће се слушати архивски-ријетки и други музички пројекти од највеће вриједности, које је тешко пронаћи у изворном облику и квалитету. Евергреен радио је најромантичнији радио који нас подсјећа на вријеме невиних љубави и младалачких идеала. Наш слоган: „Незаборавни хитови“!

Наш Радио ће емитирати 24-сатни програм посвећен музици БиХ. Наша мисија је јачати, одржати и наставити изградњу БиХ музичке сцене те подржати ауторе који ће добити свој простор за промоцију квалитетних пројеката. Наш радио задржава право и обавезу очувања вриједности те ћемо у том контексту презентирати само квалитетну музику. Слоган: „Наш радио, наша музика.

Севдах радио ће емитирати 24-сатни програм посвећен народној музици са акцентом на Севдах. Значајан дио програма ће обухватити јединствено благо музичког архива БХРТ. Наш слоган: „Музика која има душу“ говори све.

Јазз.Ба радио ће емитирати 24-сатни програм посвећен најквалитетнијем џезу са домаће и свјетске музичке сцене. Џез није само музика него и начин живљења. Слоган: „Све боје џеза на једном мјесту“!

podloga mob

Arhiva

August 2018
P U S Č P S N
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031