Музика

ДЈ двојац Аfter Affair вечерас у Студију 1 БХРТ-а

Off 2
Најпознатији регионални ДЈ двојац After Affair прославиће вечерас трећу годишњицу постојања. Јединствено издање посљедњег овогодишњег Garden of Dreams окупит ће фанове из цијелог региона у магичном амбијенту култног Студија 1, смјештеног у РТВ дому у Сарајеву.

After Affair ће вечерас још једном оправдати титулу најбољих регионалних ДЈ-ева, коју им је додијелила публика хрватског Амбасадора, пројекта под покровитељством Уреда Предсједнице Републике Хрватске и Министарства културе РХ.

Окупљени око заједничке идеје да донесу другачије искуство ноћног провода, у протекле три године успјешног заједничког рада наступали су и организовали бројне тематске забаве које је сваки пут посјетило више стотина људи. Стотине успјешних партија резултирало је тиме да је Афтер Аффаир за веома кратак период изашао из оквира локалних ДЈ-ева и постао и званично најбољи регионални ДЈ дуо.

After Affair својом су сањивом музиком, врхунском организацијом партија и аудио – визуелном продукцијом стекли велики број фанова, како из цијеле Босне и Херцеговине, тако и остатка регије. Иза себе имају наступе по клубовима и фестивалима широм Еуропе и Америке.
Свој музички израз описују као електронику, али без робовања трендовима, пратећи свој инстикт и пулс публике која их прати у њиховим вишесатним сетовима, саопћили су организатори.

Само нека од имена с којима су наступали током једнодневних партија Гарден оф Дреамс су: Henry Саиз, Adriatique, Dixon, Лехар, ХОСХ, Аме, Сандрино, Бутцх, Цхаим.

Улазнице за вечерашњу прославу су распродате, а сви који су имали среће да дођу до улазница, имаће прилику да виде и чују зашто је вечерашњи Гарден оф Дреамс и најишчекиванији до сада, најављују организатори.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Друштвене мреже