Туризам

„Tourism Networking Forum“ у Сарајеву

Off 10
Манифестација „Tourism Networking Forum“ окупила је у сарајевској Вијећници туристичке и раднике из сродних дјелатности, који теже пословном умрежавању и повезивању свог пословања с туризмом.

Страучњак из области дигиталног маркетинга Дино Орешки истакао је да је данашња конференција први корак ка постављању Босне и Херцеговине на туристичку мапу Европе.

Град Сарајево ће на форуму промовисати садржаје Олимпијског базена Отока и Европски омладински олимпијски фестивал – EYOF.

„Босна и Херцеговина има чиме привући туристе из цијелог свијета и овакви догађаји су добар начин да то и постигне“, рекао је Орешки.

Ема Буковица из Агенције EBBE COMMS, која је организатор форума, изјавила је како се програм манифестације састоји од едукацијских предавања, пословног умрежавања и изложбеног дјела.

„На конференцијском дијелу регионални и свјетски стручњаци ће учесницима форума представити савремене комуникацијске трендове, нове видове маркетинга и иновације у туризму“, рекла је Буковица.

Вечерас у 19.00 сати ће почети пословно умрежавање, упознавање и размјена идеја учесника.

Иван Билди из Агенције „Likes and Cookies“ рекао је да ће туристички радници из његове презентације моћи видјети како могу побољшати продају својих аранжмана, али и генерално повећати видљивост регије као туристичке дестинације.

Related Posts