fbpx
Кошарка, Спорт

Јусуп напушта клупу Широког

Off 8
HKK Široki
Današnja novinarska konferencija HKK Široki (foto: Fena)

Прослављени хрватски кошаркашки стручњак Данијел Јусуп више неће тренирати актуалног првака БиХ, ХКК Широки Бријег.

Јусуп је одбио наставак сурадње с клубом јер није постигнут договор око ростера играча, а то је и сам рекао Фени прије нешто више од мјесец дана.

“Ја сам за сада ту, припремам се с дечкима. Могу казати да је одлука о мом останку у Широком на неки начин увјетована договором с управом око ростера играча. Нема никаквих других пријепора по питању финанција или нчег сличног”, изјавио је Јусуп за Фену крајем липња.

Обавијест о Јусупом престанку ангажмана потврдио је и клуб с Пецаре. Они су на друштвеним мрежама захвалили тренеру на досадашњим успјесима, истакнувши да није постигнут договор између њега и управе о даљњем ангажману.

“Јусупа ћемо памтити као тренера који је нашему клубу донио десети, јубиларни наслов првака БиХ у сјајној атмосфери. Овом приликом му се искрено захваљујемо на свему и желимо му пуно среће и успјеха у будућности. Нови тренер ХКК Широки који би требао водити наш клуб у АБА лиги 2 и БиХ првенству требао би бити познат до 12. коловоза када је заказан почетак припрема за нову сезону”, навели су, међу осталим, из клуба с Пецаре.

Извор: ФЕНА

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže