Рукомет

Хасић: Јуниорке БиХ играт ће на ЕП у Варни

Off 3
Ilustracija

Женска јуниорска рукометна репрезентација Босне и Херцеговине судјеловат ће на Европском првенству дивизије Б, које ће од 13. до 21. јула бити одржано у Бугарској, изјавио је за Фену координатор у Рукометном савезу Босне и Херцеговине и предсједник Рукометног савеза Тузланског кантона Алија Хасић.

Он је тиме демантовао тврдње појединих медија а због недостатка средстава за уплату котизације, бх. репрезентација неће путовати у Варну.

“Не знам коме треба да пласира нетачне информације, ако се зна да су јуниорке минулог викенда биле на краћим припремама у Хрватској, те да су авионске карте за одлазак у Бугарску купљене још прије два мјесеца. Ко је луд да купује карте, а да не пошаље играчице на првенство”, рекао је Хасић.

Како је рекао, око 60 посто средстава потребних за плаћање котизације налази се на рачуну Рукометног савеза, што значи да недостаје отприлике око 7.000 еура.

“Рок за уплату котизације је 10. јуни и нема сумње да ће до тог датума овај проблем бити ријешен”, закључио је Хасић.

Јуниорска репрезентација Босне и Херцеговине налази се у групи Б Европског првенства, заједно са селекцијама Пољске, Финске, Украјине и Израела.

Related Posts