БиХ, Вијести

Фреквентно на свим путевима због предстојећег викенда

Off 7
Foto: Ilustracija

БИХАМК: Стање на цестама 12. 07. 2019. у 07 : 15 сати

Дани викенда су пред нама, па је јутрос фреквентно на већини путних праваца у БИХ. На дионицама у вишим предјелима упозоравамо на мјестимично смањену видљивост због магле или ниске облачности. Скрећемо пажњу и на учестале одроне на бројним дионицама.

Санациони радови изводе се у тунелу Врандук ИИ на магистралном путу М-17 Зеница-Немила, гдје се саобраћа наизмјенично, једном траком. Током дана, због појачане фреквенције возила на овој дионици, могуће је формирање дужих колона у оба смјера.

На мосту преко ријеке Пливе у Јајцу (М-5) изводе се санациони радови, због чега се саобраћа наизмјенично, једном траком.

У току су радови на реконструкцији раскрснице на магистралном путу М-5 на улазу у Витез, због чега је успорено саобраћање.

Спорије се саобраћа и на осталим дионицама са актуелним санационим радовима. Издвајамо магистралне путеве: Јошаница-Ступ, Сребреник-Орашје, Олово-Кладањ-Власеница, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Брадина-Подорашац, Цазин-Србљани, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и магистрални пут М-5 у Кључу и М-17 у Мостару.

На граничним прелазима овога јутра нема дужих задржавања. Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна моторна возила и аутобусе према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Related Posts