fbpx
Рукомет

У Љубушком други сусрет финалне серије рукометног првенства БиХ

Off 7

Вечерас се у Љубушком игра друга утакмица финалне серије рукометног првенства Босне и Херцеговине Извиђач – Борац м:тел.

Домаћи рукометаши надају се побједи и трећој утакмици која ће одлучити о прваку.

– Након прве утакмице сви су причали је ли био седмерац или није, али све то сада није битно. Борац води 1:0 у серији, а ми смо протеклих дана учинили све да се што боље спремимо. Екипа ће дати све од себе да ту утакмицу побиједимо и ја се надам да ће тако бити – казао је на конференцији за новинаре тренер Извиђача Марио Бјелиш.

Додао је како на почетку сезоне нитко није гледао на младу екипу Извиђача као на озбиљног претендента за наслов.

– Сви су говорили да ћемо испасти пуно раније, и у Купу, и у првенству. Но ми се нисмо обазирали на те приче. Ми смо радили, радили и само радили, и ево, ово нам је друго финале ове сезоне. Борац је искуснијa момчад, можда ће то на крају пресудити, али сигурно немају већу жељу од нас да дођемо до наслова првака – поручио је Бјелиш.

Тренер Скаута позвао је љубитеље рукомета да дођу на утакмицу те да свих 60 минута гласним навијањем подрже момчад Извиђача.

Ово ће бити четврти сусрет актуалног првака – Извиђача и првака од прије двије године – Борца у посљедњих мјесец дана.

У финалним сусретима Купа БиХ Борац је славио побједу у Љубушком 23:22, док је у узврату у Бањалуци било неодлучено 21:21. У првом сусрету финалне серије прије седам дана поновно су били успјешнији Бањалучани 25:23.

У случају да Извиђач вечерас оствари побједу, о прваку ће одлучивати трећа утакмица која би се играла у сриједу, 12. липња, поновно у Љубушком.

Утакмица Извиђач – Борац м:тел игра се од 18 сати у Љубушком.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže