fbpx
Спорт

У суботу ‘Bentbaša cliff diving 2019’, долазе свјетски прваци Ифланд и Паредес

Off 9
Foto: SporTur

Спортско-туристичка манифестација “Bentbaša cliff diving 2019” у скоковима у воду бит ће одржани у суботу, 3. аугуста на сарајевској Бентбаши.

Поред многих других такмичара, свој долазак су потврдили и трострука првакиња Ред Булл Цлифф Дивинг, освајачица златне медаље са недавно одржаног свјетског првенства у Јужној Кореји и тренутно водећа у укупном поретку за 2019. годину Рианан Ифланд из Аустралије, те свјетски првак Red Bull cliff diving 2017. године, освајач бронзане медаље са свјетског првенства у Јужној Кореји, побједник првог такмичења Red Bull cliff diving у Мостару и тренутно другопласирани у укупном поретку Мексиканац Џонатан Паредес.

“Као најављено изненађење, своје умијеће у извођењу скокова у воду публици на Бентбаши, Рианан и Џонатан представит ће у ревијалном дијелу програма. На тај начин они ће дати свој допринос цјелокупном евенту и уједно најавити Red Bull cliff diving такмичење у Мостару. Сигурни смо да ће слика са Бентбаше обићи свијет, те да ћемо уживати у изведби скокова”, изјавио је организатор Дино Бајрић.

Извор: Фена

Related Posts