Свијет, Спорт, Фудбал

У недјељу истјечу уговори многим познатим ногометашима, Буфон је један од њих

Off 3
Soccer into goal success concept

У недјељу је 30. липња, датум који у ногометном свијету има посебан значај. Тог датума, који се сматра крајем сезоне, истјечу уговори играчима, након чега они у нови клуб могу пријећи као слободни играчи, без плаћања одштете.

Низ је угледних имена којима у недјељу завршава уговорна обавеза према досадашњем послодавцу. Неки од тих играча нису објавили у који клуб прелазе, али се то зна (Диего Годин, Хектор Херера), док су пак многи од оних којима у недјељу истјече уговор већ одлучили у који клуб ће отићи али то још нису службено објавили.

Али тема ове приче нису ни једни ни други, него трећа категорија ускоро слободних: ногометаши који још чекају или важу понуде и нису се одлучили у који ће клуб пријећи.

Од њих се може сложити јако добра момчад:

Буфон; Дани Алвеш, Фермаелен, Кехил, Филипе Луиз – Рабио, Андер Херера, Рибери – Велбек, Стариџ, Крусе.

Осим Буфона, који одлази из ПСГ-а, од вратара су слободни још Ђуилермо Очоа (Стандард Лиж), Сантамариа (Хуеска) и Адриан (Вест Хам).

Низ је бранича којима у недјељу истјече уговор. Уз оне у горе састављеној момчади, ту су још Хуанфран, Запата, Антонио Валенсија и Алберто Морено.

Везњаци који се бесплатно нуде на тржишту такођер су занимљиви. Поред истакнутих у екипи, ту су још Насри и Итерспе.

Нападачи су као и увијек најатркативнији: Робен, Фернандо Љоренте и Балотелли надопуњују попис који смо почели у саставу слободних, објавио је загребачки интернетски портал Индекс.

Related Posts