fbpx
БиХ, Вијести

Услови за вожњу повољни, гужва код Враднука ИИ

Off
Foto: BHRT

БИХАМК: Стање на цестама 12. 06. 2019. у 08 : 45 сати

Услови за вожњу су повољни, а интензитет саобраћаја у јутарњим сатима појачан. Повећан је број мотоциклиста и бициклиста у саобраћају, па позивамо на додатни опрез. Због високих дневних температура, препоручујемо да се на дужа путовања креће у раним јутарњим или касним поподневним сатима. Савјетујемо опрезну вожњу, обавезно држање одстојања између возила, те избјегавање ризичних претицања.

Због радова у тунелу Врандук ИИ, на магистралном путу М-17 Зеница-Немила саобраћа се једном траком-наизмјенично. Због појачане фреквенције возила током дана, долази до формирања дужих колона у оба смјера.

Почели су и радови на дионици магистралног пута М-18 Јошаница-Ступ у мјесту Рајловац. У времену од 07 до 17 сати саобраћа се једном траком-наизмјенично.

Спорије се саобраћа и на осталим дионицама са актуелним санационим радовима. Издвајамо магистралне путеве: Сребреник-Орашје, Олово-Кладањ-Власеница, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Брадина-Подорашац, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и магистрални пут М-5 у Јајцу и Кључу и М-17 у Мостару.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута. Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže