fbpx
Вијести, Свијет

Треће мјесто за Тарика Џамбића на Свјетском Мајкрософт Офис такмичењу

Off 9
Tarik Džambić

У склопу глобалног такмичења Мајкрософт Офис одржаног у Њу Јорку, САД, Тарик Џамбић освојио је високо 3. мјесто, чиме смо још једном показали да наша држава обилује младим перспективним људима пред којима је успјешна будућност.

Свјетско МОС такмичење окупило је учеснике из више од 130 земаља, а поред Тарика, иза наше заставе своје знање из Мицрософтових алата имали су прилику одмјерити и још пет младих учесника.Tarik Džambić

 

Освојити треће мјесто и бронзану медаљу међу многобројном конкуренцијом је изванредан осјећај. Поносан сам на читав свој тим, као и професора који ми је био подршка све вријеме заједно са мојим родитељима, школом и пријатељима. Такођер, без државног такмичења иза којег стоји Економски факултет Универзитета у Сарајеву, било би немогуће квалификовати се на свјетски ниво. Већ другу годину заредом, враћамо се са медаљом и доказали смо да се труд и рад на крају увијек исплати, истакао је Тарик.

Подсјетимо, у организацији Економског факултета Универзитета у Сарајеву, више стотина младих људи из свих дијелова Босне и Херцеговине имало је прилику тестирати своје вјештине.

Побједници финалне рунде – Државног ИТ такмичења, одржаног у јуну ове године, добили су прилику стати раме уз раме са младима широм свијета.

Related Posts