fbpx
Фудбал

Слишковић више није тренер Зрињског

Off 5
Foto: hskzrinjski.ba

Блаж Слишковић више није тренер ХШК Зрињски, актуелног вицепрвака Босне и Херцеговине. Након неколико разговора Слишковић и челници “племића” усагласили су се да нови уговор – неће потписати, преноси Агенција Анадолија.

“Тренером Зрињског сам именован четири пута, што је најбоља потврда да овом клубу не знам рећи не, али одлука да не продуљимо уговор је заправо једина исправна и логична. Једноставно, као што је био случај и прије годину дана, моја жеља за преузимањем неког клуба изван граница Босне и Херцеговине и даље постоји, тако да од мене дефинитивно не би било одговорно да сам пристао на наставак сурадње, а онда врло брзо одступио. Пуно је поштеније закључити ову успјешну причу коју смо заједнички писали и дати прилику неком другом тренеру да с момчади крене у припреме за нову сезону”, рекао је Слишковић за официјелну интернет страницу Зрињског.

Слишковић је четврти пут на позицију шефа стручног штаба Зрињског именован 13. аугуста 2018. године. У 34 службене утакмице са екипом је остварио 19 побједа, девет ремија и шест пораза.

Зрињски је са Слишковићем освојио два посљедња наслова првака Босне и Херцеговине. Клупски је рекордер са 172 утакмице, као тренер Зрињског.

Блаж Слишковић ће до евентуалног проналаска ангажмана у иностранству обнашати функцију савјетника Управе ХШК Зрињски за спортска питања.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže