fbpx
БиХ, Вијести

СИПА: Проведена акција кодног назива „Текила“

Off 4
Droga ilustracija
Foto: Image by Arek Socha from Pixabay

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту, данас су у сарадњи с полицијским службеницима МУП-а УСК реализирали оперативну акцију кодног назива „Текила“. Слободе је лишено пет особа због постојања основа сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

Током претреса особа и просторија на пет локација на подручју Унско-санског кантона пронађено је и привремено одузето: 1,122 грама прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу „спеед“, као и 570 комада таблета које асоцирају на опојну дрогу „еxтасy“, биљна зелена материја која асоцира на опојну дрогу марихуану, те мобилни телефони, дигиталне ваге, дробилице за биљне материје, пушка и муниција.

Реализација наведених активности спроведена је уз координацију Тужилаштва Унско-санског кантона, а све особе лишене слободе у току дана бит ће предата у даљу надлежност поступајућег тужиоца.

Више информација о резултатима ове оперативне акције бит ће познато по окончању наведених активности, саопћено је из Групе за односе с јавношћу СИПА-е.

ИЗВОР: ФЕНА

Related Posts