fbpx
Фудбал

Сарајево након првих 45 минута од БАТЕ Борисова губи 0:1

Off 7
Foto: Adnan Ljubović/BHRT

У првом сусрету 3. преткола Еуропске лиге, босанскохерцеговачки ногометни клуб  Сарајево на зеничком Стадиону Билино поље након првог полувремена губи с 0:1 против бјелоруског првака БАТЕ Борисова.

Гости су у водство дошли у 19. минути након продора по лијевој страни и асистенције Херваинеа Моукама за Дмитрија Багу, који је лако погодио за 1:0.

Сарајево је озбиљније запријетило приземним шутем изван 16-ерца Бењамина Татара у 25. минути, али је лопта за мало отишла поред гола.

На убацивање Слободана Милановића у 35. минути, Харис Ханџић шутирао је главом са око седма метара, али је лопта отишла преко гола. Ханџић је и у 37. минути из још боље ситуације шутирао главом поред гола. Милановић је у 39. минУти имао и најбољу прилику за Сарајево у 1. полувремену, али му је лопта побјегла у гол-аут.

Мада је био најављен, а његово је име било унесено и у службени записник,  Мерсудин Ахметовић ипак није могао почети ову утакмицу па је умјесто њега почео Харис Ханџић.

Због испаљивања топовских удара, делегат утакмице Тугомир Фрајман најавио је могућност да буде испражњена трибина Запад, на којој се налазе најватренији навијачи Сарајева.

Извор: Фена

Related Posts