БиХ, Вијести

Саобраћајна насрећа на А1, успорено одвијање саобраћаја

Off 4
Foto: Ilustracija

Због саобраћајне незгоде која се догодила на аутопуту А-1 дионици Какањ-Високо возила саобраћају успорено, зауставном траком.

Због већег одрона у прекиду је саобраћање на регионалном путу Р-413 Турбе-Бања Лука преко Скендер Вакуфа.

Због нестабилне временске ситуације и локалних падавина савјетујемо опрезнију вожњу прилагођену тренутним увјетима и стању на путевима. Упозоравамо и на учестале одроне на бројним дионицама, као и на мјестимично веће количине воде на коловозу.

У току су радови на санацији тунела Врандук II (М-17 Зеница-Немила) и Орманица (М-1.8 Сребреник-Орашје), због чега се на мјестима извођења радова саобраћа једном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

Од осталих путева са актуелним радовима издвајамо магистралне путеве: Олово-Кладањ-Власеница, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Тарчин-Коњиц, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и магистрални пут М-5 у Јајцу и М-17 у Мостару.

На граничним прелазима не чека се дуже од 30 минута.

Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Related Posts