fbpx
БиХ, Вијести

Реконструкција путева у Травнику: Крај радова планиран за август

Off 4
Radovi na putu
Foto: Ilustracija

Кредитним средствима у висини од милион и 200 хиљада марака Опћина Травник обезбиједила је средства за реконструкцију два веома значајна путна правца на овом подручју. Радовима, који су почели у мају, реконструисано ће бити више од два километра пута према будућој пословној зони.

Сви радови на реконструкцији саобраћајница у насељима Слимена и Циглане требало би да буду окончани током аугуста, чиме неће доћи до пробијања предвиђених рокова за њихов завршетак.

Опширније у прилогу репортерке БХРТ-а Елвире Горињац.


“Оно што је велика предност у цијелој причи је што ће нам остати средстава и наставит ћемо даље радити према Невић Пољу, односно од Циглане према релацији Стадион-Лашва и доле према Невић Пољу, колико новаца остаје. Идемо са истом динамиком и истим системом. Правимо тротоаре на једној страни и обнављамо асфалтну подлогу и ту цијелу улицу рјешавамо”, рекао је Адмир Хаџиемрић, начелник Опћине Травник.

Новим саобраћајницама требало би бити ријешено и питање оборинских вода које су, поред поплава, на овом подручју узроковале велике проблеме, а тиме су створени и повољнији услови за ширење будуће пословне зоне.

Извор: БХРТ/Елвира Горињац

Related Posts