fbpx
Фудбал

ПСГ кажњен због увредљивих транспарената усмјерених према Нејмару

Off 6

Дисциплинска комисија Професионалне фудбалске лиге (ЛФП) новчано је казнила Париз Сен-Жермен, између осталог, и због увредљивих транспарента усмјерених према Нејмару.

ПСГ ће морати да плати 2.000 еура због преступа његових навијача на утакмици првог кола Лиqуе 1 против Нима, која је играна 11. аугуста. Иначе, Парижани су тај сусрет добили резултатом 3:0.

Нејмар је био мета навијача током утакмице на Парку принчева због све чешћих шпекулација да жели напустити ПСГ. Један од транспарената позивао је Бразилца да што прије напусти шампиона Француске, а на другом је изражено незадовољство његовим понашањем.

“Због употребе пиротехничких средстава и истицања увредљивих транспарената присталица, Париз Сен Жермен ће платити 2.000 еура казне“, саопштено је из ЛФП-а.

Неyмар, којег већ мјесецима медији селе у Реал Мадрид или Барселону, још увијек није наступио за ПСГ ове сезоне. Изгледа да се саги око његовог одласка не види крај, упркос томе што се прелазни рок завшрава 2. септембра. Бразилац је од доласка у ПСГ 2017. године одиграо 58 утакмица и постигао 51 гол.

“Свеци“ су након два одиграна кола у Лиге 1 на осмом мјесту са три бода.

Извор: Анадолија (АА)

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže