fbpx
БиХ, Вијести

Појачан промет возила у оба смјера на граничним пријелазима

Off 5
Bajmok, 7. februara 2019.- Granicni prelaz Bajmok, jedan od osam izmedju Srbije i Madjarske, u ciju je rekonstrukciju po najvisim svetskim standardima ulozeno 2,1 milion evra, otvoren je danas. Ministar finansija Sinisa Mali porucio je da taj prelaz, izgradjen po najvisim standardina, pokazuje kakvu Srbiju zelimo da imamo. Svecanosti su prisustvovali sef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, pomocnik ministra ze evropske integracije Branko Budimir i direktor Uprave carina Milos Tomic. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

Појачан промет возила је у оба смјера на граничним пријелазима Босански Брод, Босанска Градишка, Градина, Изачић, Велика Кладуша, Зупци, Делеуша, Дољани, као и на излазу из БиХ на ГП Присика и на улазу у БиХ на ГП Босанска Костајница. На осталим граничним пријелазима задржавања тренутно нису дужа од 30 минута.

Током дана у тунелу Врандук ИИ на магистралном путу М-17 Зеница-Немила саобраћа се једном траком наизмјенично, а због повремено појачаног промета возила могуће је формирање дужих колона у оба смјера. У ноћним сатима од 00:30 до 01:30, од 02.00 до 03:30 сати и од 04.00 до 05:30 сати, долази до обуставе саобраћаја. На обилазници кроз насеље Тетово (Р-445 Немила-Тетово-Зеница) забрањен је саобраћај за теретна возила чија укупна маса прелази 7,5 тона.

Због санационих радова на аутопуту А-1 Подлугови-Сарајево сјевер, у дужини од 2 км возила саобраћају двосмјерно.

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

Спорије због радова, саобраћа се и на дионицама магистралних путева: М-18 Семизовац-Олово-Кладањ, М-1.8 Сребреник-Орашје, М-5 Ланиште-Кључ и М-4.2 Србљани-Цазин.

Извор: БИХАМК

Related Posts