fbpx
БиХ

Појачан промет возила на излазу из БиХ на ГП Изачић

Off 2
Bajmok, 7. februara 2019.- Granicni prelaz Bajmok, jedan od osam izmedju Srbije i Madjarske, u ciju je rekonstrukciju po najvisim svetskim standardima ulozeno 2,1 milion evra, otvoren je danas. Ministar finansija Sinisa Mali porucio je da taj prelaz, izgradjen po najvisim standardina, pokazuje kakvu Srbiju zelimo da imamo. Svecanosti su prisustvovali sef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, pomocnik ministra ze evropske integracije Branko Budimir i direktor Uprave carina Milos Tomic. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

Стање на цестама у 07:20 сати

На већини путева у Босни и Херцеговини јутрос се саобраћа уз појачан промет возила. На свим дионицама савјетује се опрезнија вожњу, прилагођену условима на путу.

Због санационих радова на аутопуту А-1 Подлугови-Сарајево сјевер, у дужини од 2 км возила саобраћају двосмјерно.

На магистралном путу М-17 Зеница-Немила кроз тунел Врандук ИИ саобраћа се наизмјенично, једном траком. Због повремено појачаног промета возила током дана, на тој дионици могуће је формирање дужих колона у оба смјера. На обилазници кроз насеље Тетово (Р-445 Немила-Тетово-Зеница) забрањен је саобраћај за теретна возила чија укупна маса прелази 7,5 тона.

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

Спорије због радова, саобраћа се и на дионицама магистралних путева: М-18 Семизовац-Олово-Кладањ, М-1.8 Сребреник-Орашје, М-5 Ланиште-Кључ и М-4.2 Србљани-Цазин.

Појачан је промет возила на излазу из БиХ на ГП Изачић. На осталим граничним пријелазима задржавања тренутно нису дужа од 30 минута, саопћено је из ИЦ БиХАМК-а.

Извор: БИХАМК

Related Posts