fbpx
БиХ, Вијести

Обустављен саобраћај на М-16.2 Горњи Вакуф/Ускопље-Бугојно

Off 3

БИХАМК: Стање на цестама у 21 : 05 сати

Због саобраћајне незгоде обустављен је саобраћај на магистралном путу М-16.2 Горњи Вакуф/Ускопље-Бугојно у мјесту Дуратбеговић Долац. У току је обављање полицијског увиђаја, а полиција преусмјерава возила на алтернативне правце.

Због радова у тунелу Врандук ИИ, на магистралном путу М-17 Зеница-Немила, саобраћа се наизмјенично, једном траком. Током дана, због појачаног промета возила и оштећења коловоза у тунелу, долази до формирања дужих колона у оба смјера.

У току су и санациони радови у Рајловцу, на магистралном путу М-18 Јошаница-Ступ, због чега возила од 07 до 17 сати саобраћају једном траком.

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

Од осталих путева са актуелним радовима издвајамо магистралне путеве: Сребреник-Орашје, Олово-Кладањ-Власеница, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Брадина-Подорашац, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и магистрални пут М-5 у Јајцу и М-17 у Мостару.

Због вјерске манифестације која се сутра одржава у Бусовачи, велики је број пјешака који се из правца Витеза и Кисељака крећу ка Бусовачи. Возаче на овим дионицама позивамо на максимално опрезну вожњу.

На граничним прелазима тренутно се не чека дуже од 30 минута.

Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže