fbpx
БиХ, Вијести

Обновљена кућа – најбољи поклон за бајрам

Off 6
Ilustracija

Породична кућа Халиме Јарчевић из Горњих Ковача код Завидовића тотално је уништена у невремену 2017. године.

Да не воља буде већа, њен син Денис тада се разболио и, како каже, били су принуђени да спавају у оштећеној кући и да се покривају најлонима.

Јарчевиће су у њиховој несрећи заборавили сви. У помоћ им је притекла хуманитарна организација “Осмјех” захваљујући којој су и добили кров над главом.

Халима Јарчевић

“Лијепо је, чисто је, све је то екстра, али не могу још да схватим да је ово моје, вјерујте ми да не могу да схватим да је моје”

Денис Јарчевић

“Ја бих се највише захвалио Емини Камерић и људима који су ми изградили ову кућу и кров над главом”

За хуманитарну организацију Осмијех није било двојбе да ли треба помоћи овој породици. Нови спрат куће је изграђен, кров постаљен, а након тога уређена је и намјештена унутрашњост објекта.

Емина Камерић, ХО “Осмјех бх” Жепче

“Мене то мотивише толико да ја не могу одустати док ја то не даднем сав свој максимум, док ја то све не урадим онако како би ја то желила и кад видим да сам успјела у томе и да су они задовољни да су пресретни, једноставно желим да видим тај осмијех, не тугу у њиховим очима.”

Осмијех и срећа на лицима Јарчевића могли су се видјети и овог Бајрама. Сретни су били не само што имају гдје да дочекају госте, него и што су, како кажу, у Хуманитарној организацији Осмијех добили толико жељене искрене пријатеље.

Извор: Амир Џидић/БХРТ

Related Posts