fbpx
БиХ, Вијести

Наставља се период нестабилног времена

Off 3

Претежно облачно и нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином очекује се и наредних дана. Сутра ће у Босни бити претежно облачно вријеме. У Херцеговини ће у пријеподневним сатима бити сунчано. Киша се од јутарњих сати очекује на подручју Крајине и дијела сјеверне Босне.

У осталим подручјима киша и локални пљускови са грмљавином – од средине дана према вечерњим сатима. Током ноћи на понедјељак падавине ће престати.

Најнижа јутарња температура зрака између 9 и 14, а највиша дневна између 16 и 22 степена.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода Босне и Херцеговине, претежно облачно вријеме очекује се и у понедјељак. Од јутарњих сати нове падавине са истока постепено ће се током дана ширити према западу земље. Најнижа јутарња температура зрака између 8 и 14, а највиша дневна између 16 и 22 степена.

У уторак, у Херцеговини се прогнозира облачно, а у Босни дјелимично ведро. Од средине дана према вечерњим сатима у већем дијелу земље су могући локални пљускови и грмљавина. Најнижа јутарња температура зрака између 9 и 15 степени. Највиша дневна температура између 18 и 24 степена.

У Босни и Херцеговини претежно облачно и нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином очекује се и у сриједу. Најнижа јутарња температура зрака између 9 и 15, а највиша дневна између 18 и 24 степена, преноси Анадолија.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže