fbpx
Фудбал

Мхитарјан предводи Арменију против Италије и БиХ

Off 3
Foto: Skysports

Армен Гиулбдагиантс, селектор фудбалске репрезентације Арменије објавио је списак на којем се за сада нашло 13 играча за предстојеће утакмице квалификација за ЕУРО 2020 против Италије и Босне и Херцеговине.

На непотпуном списку су сљедећи интернационалци: Арсен Бегларyан (Дњепр, Бјелорусија), Вараздат Хароyан (Урал, Русија), Ховханнес Хамбардзумyан (Еносис Неон Паралимни, Кипар), Андре Цалисир (Готеборг, Шведска), Камо Ховханнисyан (Зхетyсу, Казахтстан), Хенрикх Мкхитарyан (Арсенал, Енглеска), Геворг Гхазарyан (АЕЛ Лимассол, Кипар), Саргис Адамyан (Хоффенхеим, Нјемачка), Румyан Ховсепyан (Арда, Бугарска), Марцос Пиззели (Актобе, Казахстан), Тигран Барсегхyан (Каисар, Казахстан), Едгар Бабаyан (Хобро, Данска) и Александр Карапетyан (Соцхи/Русија).

У наредним данима ће за сусрете са Италијом 5. септембра и БиХ три дана касније у Јеревану позвати и фудбалере из домаћег шампионата.

У групи „Ј“ квалификација за ЕУРО 2020 лидер на табели је Италија са 12 бодова. Слиједе Финска са 9, Арменија 6, Грчка и БиХ по 4, те Лихтенштајн без бодова.

Извор: Анадолија (АА)

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže