fbpx
Фудбал

Мусемић: Вјерујем у своју екипу

Off 3

Ногометаши Сарајева отпутовали су јутрос у Бјелорусију гдје ће сутра у Борисову против екипе БАТЕ играти реванш сусрет 3. кола квалификација за Европску лигу. 

Тренер “бордо” тима Хусреф Мусемић казао је, прије поласка на Сарајевском аеродрому, да се његов тим није предао, упркос поразу у првом сусрету у Зеници (1:2).

“Вјерујем у своју екипу, а јучерашњи резултати су показали да је у фудбалу све могуће. Убијеђен сам да можемо постићи гол и поновити игру из Зенице, иако нисмо имали концентрације и среће у појединим тренуцима. Морамо их покушати учинити нервозним и чекати моменат када можемо направити адекватан притисак да направимо шансу или дамо гол. Нећемо их пустити да прелагано играју јер имају позитиван резултат, морамо у сваком тренутку покушати извршити притисак гдје можемо направити шансу”, казао је Мусемић.

Међу путницима је и повријеђени нападач Мерсудин Ахметовић.

“Видјећемо хоће ли почети сусрет, али чисто сумњам. Што се тиче промјена можемо очекивати једну, остало ће бити исто. У тактичком смислу можда буде још једно помјерање позиције”, казао је Мусемић.

Сусрет ће бити одигран сутра од 19.00 сати на Борисов Арени.

Извор: Фена

Related Posts