fbpx
Фудбал

Младен Крстајић више није селектор репрезентације Србије

Off 9
Foto: Nezavisne novine

Младен Крстајић више није селектор фудбалске репрезентације Србије. Одлука о споразумном раскиду уговора донесена је на сједници Одбора за хитна питања у Београду, саопштио је Фудбалски савез Србије.

Његов насљедник на клупи репрезентације Србије још увијек није познат, а одлука о именовању селектора бит ће донијета у наредном периоду.

“Чланови Одбора за хитна питања изразили су захвалност сада већ бившем селектору ‘А’ репрезентације на веома професионалном ангажману, посебно на оствареном успјеху у Лиги нација и пожељели су му много среће и успјеха у даљој каријери. Због свега што је дао фудбалу Србије, као играч и тренер, а посебно људских квалитета, Младен Крстајић ће увијек бити дио наше фудбалске породице”, пише у саопштењу.

Крстајић је репрезентацију преузео од Славољуба Муслина, којем је до тада био помоћник, након квалификација за Свјетско првенство 2018. године.

Србија је с Крстајићем на челу, освојила Групу четири Лиге нација Ц, испред Румуније, Црне Горе и Литваније.

У квалификацијама за Европско првенство Србија је у првом колу играла неријешено против Португала у Лисабону. Потом је доживјела дебакл од Украјине (5:0), да би у посљедњем мечу против Литваније славила резултатом 4:1.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže