Свијет, Спорт, Фудбал

Милански Интер одушевио навијаче гарнитуром дресова

Off 3
Foto: Twitter

Интер се спрема за нову сезону, а данас је талијански клуб представио и гостујућу гарнитуру дресова. Домаћу гарнитуру дресова за нову сезону представили су још прије неколико тједана, а сада су на ред дошли и гостујући.

Клуб с Меаззе наставио је сурадњу с Никеом који им је у посљедњих неколико година креирао неке од најљепших дресова које су имали, а и на овај најновији реакције су сјајне.

Интер је нову гарнитуру објавио на Тwиттеру, а коментари испод објаве јасно доказују да је она пун погодак. Навијачи су одушевљени, готово да нема нити једног негативног коментара.

Ништа мање одушевљења није изазвала ни нова гарнитура домаћих дресова која је објављена раније ове сезоне, а то је само потврда тога да Интер већ неко вријеме ради сјајан посао на маркетиншком плану.

Наравно, осим нових дресова, Интер се нада и новим “моделима” које би у њих могао обући како добар посао не би остао само на маркетиншком аспекту пословања. Тренутно преговарају с Ромелуом Лукакуом, Едином Џеком и Ницолом Бареллом.

Related Posts