fbpx
БиХ, Вијести

Коловози влажни, магла смањује видљивост

Off 3
Foto: BHRT

На путевима у БиХ јутрос се саобраћа по мјестимично влажном коловозу. Јутарња магла смањује видљивост на дионицама у котлинама и уз ријечне токове.

На путевима који пролазе кроз усјеке, као и на планинским превојима могући су ситнији одрони земље или камења. Возачима на свим дионицама савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену тренутном стању и условима на путу.

Због празника Рамазанског бајрама на снази је забрана превоза експлозивних материја на подручју ФБиХ до 06.06. до поноћи.

Због радова у тунелу Врандук ИИ, на магистралном путу М-17 Зеница-Немила, саобраћа се једном траком-наизмјенично. Током дана, због појачане фреквенције возила на овој дионици, долази до формирања дужих колона у оба смјера.

И на осталим дионицама гдје се изводе санациони радови обавезно је поштивање постављене сигнализације. Издвајамо путне правце: Олово-Кладањ-Власеница, Сребреник-Орашје, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Тарчин-Коњиц, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и радове у Јајцу и Мостару.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže