Фудбал

“Змајеви” одрадили први тренинг у Тампереу

Off 6

Репрезентативци Босне и Херцеговине одрадили су данас у Тампереу први од два планирана тренинга, уочи суботње утакмице са Финском у оквиру квалификација за Европско првенство 2020. године.

Селектор Роберт Просинечки имао је на располагању све играче.

“Три сата лета је заиста брзо прошло. Мада смо очекивали топло вријеме, мало смо остали затечени високом температуром, посебно послије кишних дана у Сарајеву. Играчи су одрадили све што смо тражили, акценат је био на лаганим вјежбама са лоптом како би их припремили за нешто јачи ритам и тактички захтјевније вјежбе. Задовољни смо њиховим приступом и залагањем”, рекао је помоћни тренер Драган Спасић, објављено је на интернет страници Ногометног савеза Босне и Херцеговине.


Tampere, trening 6.6.2019.

Zvanični trening našeg tima na rasporedu je sutra na stadionu „Tampere“ u 18.00 sati a pola sata ranije održaće se i službena konferencija za medije.Finci su svoju press konferenciju zakazali u 15.30 sati a nakon toga i trening u 16.30 sati.

Gepostet von Nogometni savez Bosne i Hercegovine am Donnerstag, 6. Juni 2019


Званични тренинг бх. ногометаша на распореду је сутра на Стадиону “Тампере” у 18.00 сати.

Утакмица у Тампереу Финска – Босна и Херцеговина игра се у суботу, 8. јуна. од 18.00 сати.

Послије два кола у групи “Ј” квалификација за ЕУРО 2020, Италија је прва на табели са шест бодова. Грчка и Босна и Херцеговина имају по четири, Финска три, док су Арменија и Лихтенштајн без бодова.

Related Posts