БиХ, Вијести

Вријеме у БиХ: Наредних дана сунчано, температуре до 32 степена

Off 6

У Босни ће сутра у јутарњим сатима бити више облачности. Рано ујутро киша је могућа на сјеверу, истоку и сјевероистоку. Пријеподне ће доћи до постепеног разведравања.

У Херцеговини ће пријеподне бити облачно, а у послијеподневним сатима ће доћи до разведравања. Послијеподне је могућ и локални пљусак у централним, источним и сјевероисточним подручјима.
Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 11 и 16. Највиша дневна углавном између 23 и 29 степени.

У Босни и Херцеговини се у петак, 7. јуна прогнозира сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине југозападног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 11 и 17 степени. Највиша дневна углавном између 25 и 30 степени.

У суботу, 8. јуна у Босни и Херцеговини се прогнозира сунчано вријеме. Вјетар ће бити слаб промјенљивог смјера. Најнижа јутарња већином између 12 и 18 степени. Највиша дневна углавном између 27 и 32 степена.

У недјељу, 9. јуна преовладаваће сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У послијеподневним сатима су могући и ријетки локални пљускови. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера.
Најнижа јутарња температура између 12 и 18, на југу земље до 20 степени. Највиша дневна од 27 до 32, на југу земље до 34 степена, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.

Related Posts