БиХ, Вијести

Возачи, опрез: На коловозу мјестимично веће количине воде

Off 1
Foto: Ilustracija

Због нестабилне временске сутуације и локалних падавина препоручује се опрезнија вожња прилагођена тренутним увјетима и стању на путевима. Упозорава се и на учестале одроне на бројним дионицама, као и на мјестимично веће количине воде на коловозу.

У току су радови на санацији тунела Врандук ИИ (М-17 Зеница-Немила) и Орманица (М-1.8 Сребреник-Орашје), због чега се на мјестима извођења радова саобраћа једном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

Од осталих путева са актуелним радовима издвајају се магистрални путеви: Олово-Кладањ-Власеница, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Тарчин-Коњиц, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и магистрални пут М-5 у Јајцу и М-17 у Мостару.

На граничним пријелазима не чека се дуже од 30 минута.

Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног пријелаза Брчко-Гуња, саопћено је из БИХАМК-а.

Related Posts