БиХ

Влажан коловоз, повећана опасност од одрона

Off 2

У већем дијелу Босне и Херцеговине коловоз је мокар или влажан, а повећана је и опасност од одрона. Изузетак су путеви на југу наше земље, гдје је коловоз претежно сув. Апелујемо на возаче да возе опрезније, уз обавезно поштивање свих саобраћајних прописа.

Због радова у тунелу Врандук ИИ, на магистралном путу М-17 Зеница-Немила, саобраћа се једном траком-наизмјенично. Током дана, због појачане фреквенције возила на овој дионици, долази до формирања дужих колона у оба смјера.

И на осталим дионицама гдје се изводе санациони радови обавезно је поштивање постављене сигнализације. Издвајамо путне правце: Олово-Кладањ-Власеница, Сребреник-Орашје, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Тарчин-Коњиц, Цазин-Србљани-Босанска Крупа, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и радове у Јајцу и Мостару.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Из безбједносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Поводом вјерског празника Рамазанског бајрама на подручју ФБиХ вечерас до поноћи на снази је забрана превоза експлозивних материја.

Related Posts