fbpx
Вијести, Музика

Вечерас почиње Мостар Сaмер Фест

Off 6
Mostar Summer Fest

На овогодишњем седмом издању Мостар Сaмер Феста који се отвара вечерас и трајат ће три дана у индустријској зони Града Мостара наступит ће преко 28 извођача из БиХ и регије.

“Ове године најбитнија је вијест да се Фестивал продужио с два на три дана трајања тако да смо посјетитељима омогућили још један додатни дан забаве. То је био логичан слијед догађања, јер од самих почетака покушавамо убацити неке иновације и дизати Фестивал на једну већу разину”, изјавио је директор Фестивала Ники Радић.

Он је додао како је овогодишње издање Фестивала далеко најјаче по извођачима до сада.

Тако ће на маин стагеу посјетитељи моћи уживати уз Хладно Пиво, Војку В, Партибрејкерсе, Елементал, Крешу Бенгалку и многе друге, а на е-МОтион стагеу уз Инсолате, Илију Ђоковића, Илију Рудмана, ЛАГ, ТКНО и многе друге регионалне звијезде.

Овогодишњи фестивал ће, како су навели организатори, бити и на највећој продукцијској разини до сада јер ће фестивалска цхилл-оут зона бити далеко најбогатија и највећа до сада, а неће недостајати ни адреналинског садржаја.

Суммер Фест одржават ће се 27.,28. и 29. липња у индустријској зони Града Мостара.

Мостар Сaмер Фест је глазбени фестивал који у три дана трајања окупља најважнија имена регионалне глазбене сцене различитих урбаних жанрова: од рок, алт рок, поп, алт поп, хип хоп, трап, реге, фaнк, пунк, кросовер, па све до електро изричаја.

Фестивал је замишљен као цјелодневно урбано културно догађање уз нагласак на вечерње концерте с циљем да обогати културну сцену града Мостара као центра Херцеговине.

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže