fbpx
Вијести, Сарајево Филм Фестивал

БХРТ на СФФ-у

Off 5
Foto: SFF

Након синоћ завршеног 25. Сарајево филм фестивала, осим организатора, своје задовољство урађеним послом исказала је и бројна екипа БХРТ-а ангажирана на овом пројекту као партнер.

Већ 11 година БХРТ и СФФ наступају као партнери са мисијом да најширем гледатељству омогуће што квалитетније и садржајније праћење највеће регионалне филмске смотре.

И ове године БХРТ је учинио максималне напоре како би гледатељима, слушатељима радија те корисницима мултимедија платформе БХРТ-а широм БиХ и свијета понудио све најважније догађаје СФФ-а. Кроз неколико сегмената живих програма па све до вечерње Хронике која обједињује све оно што један дан садржи, свакодневно су представљани најважнији гости те бројни програми.

ЏЕВДЕТ ТУЗЛИЋ, шеф пројекта

Више од стотину појединаца дали су свој безгранични допринос како бисмо све ово на прави начин изњели и како бисмо доказали и повјерење оправдали а доказали оно што се очекује од једне професионалне телевизије каква је јавни сервис на нивоу државе. Успјели смо дакле да све живе програме урадимо по највишим стандардима.

МИРСАД ПУРИВАТРА, директор СФФ-а

У сарадњи са БХРТ-ом преносимо атмосферу…

Фестивал је и велики новинарски изазов.

АЈДИН ТАЋИ, уредник и водитељ

Увијек има неких непредвиђених околности које се дешавају али ево, то је једноставно наш посао и најчешће су то у питању живе емисије..

За праћење 25.СФФ-а, као и протеклих година били су укључени значајни технички ресурси, уз висок степен професионализма.

ЕДХЕМ ПАЊЕТА, руководилац Одјела мобилне продукције

Ја лично мислим да смо ми покрили све што смо требали покрити, да смо ангажовали комплетну нашу ртв продукцију. Значи, сва опрема, репортажна троја кола са руком, с тедијем, дроном, свом пратећом опремом је била укључена.

Бити на челу тима, мноштва људи који су дали своје срце пројекту “7. и 8. умјетност заједно” и уложили све своје напоре како би били уз програме фестивала и пласирали их на екрану бх. радиотелевизије, за шефа пројекта било је велико задовољство, закључио је на крају.

Извор: АИДА РАМИЋ/БХРТ

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže