fbpx
БиХ

БИХАМК: Појачан промет возила на излазу из БиХ

Off 2
Bajmok, 7. februara 2019.- Granicni prelaz Bajmok, jedan od osam izmedju Srbije i Madjarske, u ciju je rekonstrukciju po najvisim svetskim standardima ulozeno 2,1 milion evra, otvoren je danas. Ministar finansija Sinisa Mali porucio je da taj prelaz, izgradjen po najvisim standardina, pokazuje kakvu Srbiju zelimo da imamo. Svecanosti su prisustvovali sef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, pomocnik ministra ze evropske integracije Branko Budimir i direktor Uprave carina Milos Tomic. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

Магла овога јутра смањује видљивост у долинама ријека Лашве, Дрине и Саве. Препоручујемо да се на дужа путовања креће у раним јутарњим или касним поподневним сатима.

Због санационих радова на аутопуту А-1 Подлугови-Сарајево сјевер, у дужини од 2 км возила саобраћају двосмјерно.

Током дана у тунелу Врандук ИИ на магистралном путу М-17 Зеница-Немила саобраћа се једном траком наизмјенично, а због повремено појачаног промета возила могуће је формирање дужих колона у оба смјера. У ноћним сатима у интервалима од 00:30 до 01:30 сати, од 02 до 03:30 сати и од 04 до 05:30 сати, долази до обуставе саобраћаја.
На обилазници кроз насеље Тетово (Р-445 Немила-Тетово-Зеница) забрањен је саобраћај за теретна возила чија укупна маса прелази 7,5 тона.

Спорије због радова, саобраћа се и на дионицама магистралних путева: М-18 Семизовац-Олово-Кладањ, М-1.8 Сребреник-Орашје, М-5 Ланиште-Кључ и М-4.2 Србљани-Цазин.

Због извођења санационих радова, обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-425а Тромеђа-Звировићи (за сва возила, осим за возила градилишта и локалног становништва).

Појачан је промет возила на излазу из БиХ на граничним прелазима Изачић и Дољани. На осталим граничним прелазима задржавања тренутно нису дужа од 30 минута.

Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.

Извор: БИХАМК

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže