fbpx
БиХ, Вијести

БИХАМК: Појачана фреквенција возила на ГП Изачић, Габела Поље и Градина

Off 5
Bajmok, 7. februara 2019.- Granicni prelaz Bajmok, jedan od osam izmedju Srbije i Madjarske, u ciju je rekonstrukciju po najvisim svetskim standardima ulozeno 2,1 milion evra, otvoren je danas. Ministar finansija Sinisa Mali porucio je da taj prelaz, izgradjen po najvisim standardina, pokazuje kakvu Srbiju zelimo da imamo. Svecanosti su prisustvovali sef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, pomocnik ministra ze evropske integracije Branko Budimir i direktor Uprave carina Milos Tomic. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

Стање на цестама 24. 08. 2019. у 10 : 50 сати

Због оштећења коловоза на магистралном путу М-4 Јелах-Теслић у мјесту Калошевић, саобраћа се успорено, једном траком.Појачана је фреквенција возила на излазу из БиХ на граничним прелазима Изачић, Габела Поље и Градина, као и у оба смјера на граничним прелазима Зупци, Делеуша и Дољани.

На осталим граничним прелазима тренутна задржавања нису дужа од 30 минута.

Током дана у тунелу Врандук ИИ на магистралном путу М-17 Зеница-Немила саобраћа се једном траком наизмјенично, а због повремено појачаног промета возила могуће је формирање дужих колона у оба смјера. У ноћним сатима у интервалима од 00:30 до 01:30 сати, од 02 до 03:30 сати и од 04 до 05:30 сати, долази до обуставе саобраћаја. На обилазници кроз насеље Тетово (Р-445 Немила-Тетово-Зеница) забрањен је саобраћај за теретна возила чија укупна маса прелази 7,5 тона.

Радови на санацији расвјете изводе се у ноћним сатима у тунелу Јелашје на дионици магистралног пута М-17 Коњиц-Јабланица. За вријеме извођења радова, кроз тунел се саобраћа једном траком уз постављену свјетлосну сигнализацију.

На свим дионицама савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену условима на путу.

 

Извор: БИХАМК

Related Posts