fbpx
БиХ, Вијести

Амбасадор Филд: Срамота што је Мостар једанаест година без избора

Off 4
Matthew Field
Foto: Fena/Ivan Rozć

“Не можемо сматрати нормалном ситуацију да у Мостару једанаест година нема локалних избора. То је срамота за демократију у земљи. То је безброј изгубљених прилика за овдашње грађане”, поручио је данас амбасадор Велике Британије у Босни и Херцеговини Метју Филд.

Током данашње посјете Мостару Филд је казао како је Велика Британија свјесна проблема с којима се Мостар суочава.

Иначе, британска амбасада у Босни и Херцеговини данас је у Мостару организирала низ активности у оквиру којих је амбасадор Филд разговарао с грађанима те посјетио образовне установе и невладине удруге.

“Цијела британска амбасада данас је у Мостару како би показало своју заинтересираност за овај град, али и непосредно саслушала његове грађане, како би се упознали с њиховим потребама и проблемима”, казао је он обраћајући се новинарима.

Британски амбасадор посјетит ће данас Колеџ уједињеног свијета у Мостару гдје ће с ученицима разговарати о проблемима младих и њиховој будућности те Четврту основну школу гдје ће одржати интерактивни сат на енглеском језику.

Посјет Мостару бит ће завршен вечерашњим концертом бенда Британске амбасаде у Центру за дјецу и омладину с посебним потребама “Лос Росалес”, којем је наниојењен приход од карата.

ИЗВОР: Фена

Related Posts

КОНТАКТ

БХРТ - Радио-телевизија Босне и Херцеговине

Булевар Меше Селимовића 12
71000 Сарајево
Босна и Херцеговина

Тел.: +387 33 461 101
Факс: +387 33 408 029
Е-пошта: pitajte@bhrt.ba
WWW: www.bhrt.ba

Društvene mreže