Film, Sarajevo Film Festival

Nagradna igra “Naj fotka” 24. Sarajevo Film Festivala

Off 70
Foto: SFF
Svi oni koji sa fotoaparatima, mobitelima, tabletima ili drugim uređajima zabilježe najljepše trenutke 24. Sarajevo Film Festivala (SFF) mogu učestvovati u nagradnoj igri “Naj fotka” i osvojiti Scanmarker, elektronski uređaj koji kopira bilješke koje želite, bez potrebe da tipkate riječi, najavljeno je iz SFF-a.

“Fotkati možete sve ono što za vas predstavlja jedinstvenu festivalsku atmosferu, bilo da je riječ o svečanom momentu sa Red Carpeta, iz Ljetnog kina Raiffeisen, jedinstveni trenutak atmosfere sa neke druge festivalske lokacije, vaš doživljaj Sarajevo Film Festivala ili jednostavno festivalski momenat koji želite sačuvati od zaborava”, poručili su iz SFF-a.

Fotografije se mogu slati na stranicu najfotka@sff.ba od 10. do 17. avgusta, a one koje se nađu u užem izboru za nagradu bit će objavljene u posljednjem festivalskom Biltenu. Pobjednička fotografija bit će objavljena 18. avgusta na oficijelnoj web stranici i društvenim mrežama Sarajevo Film Festivala, Facebook stranici Raiffeisen banke te u medijima, saopćeno je.

Related Posts