fbpx
BiH, Vijesti

Sahranjen Slaviša Krunić, Ćulum: “Pronašli smo oružje i automobil”

Off 329
Foto: Ljubiša Davidović/BHRT

Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, oprostili su se od privrednika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića na komemoraciji povodom njihove smrti koja je održana u Banjaluci.

Izvještava reporter BHRT-a Ljubiša Davidović.


Krunićev otac Drago je rekao da je njegov sin bio dobar čovjek koji se uvijek trudio da pomogne ljudima, te je rekao da je ovo ubistvo naručeno. On je kazao da od policije očekuje i vjeruje da će uraditi svoj posao do kraja, a radnicima Krunićevih preduzeća je poručio da će porodica nastaviti raditi sve poslove koje je njegov sin Slaviša započeo.

Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske, nakon komemoracije je rekao novinarima da policija radi na rasvjetljavanju ubistva. Dodao je da u ovom trenutku ne može govoriti o motivima i da vjeruje da će istraga dati odgovore na sva pitanja.

“Policija je pronašla oružje za koje se vjeruje da su njime izrešetani banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov saradnik Žarko Pavlović, ali i crvenu opel korsu, vlasništvo ubijenog napadača Željka Kovačevića”, izjavio je Ćulum za BHRT.

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sektor ADS”, kao i Pavloviću, održala se u kongresnoj sali kompanije “Sektor sekjuriti” u Banjaluci.

Komemoraciji su prisustvovali i predstavnici SDS-a Vukota Govedarica i Dragan Mektić, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Darko Ilić, bivši načelnik Uprave za organizovani kriminal Policije RS te mnogi drugi.

                                                  Foto: Ljubiša Davidović/BHRT

Slaviša Krunić sahranjen je danas u 15 časova na porodičnom groblju u Glamočanima. Danas je na groblju Bare u Palama sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović.

Related Posts