fbpx
BiH, Vijesti

Pretražuje se teren na širem području Glamočana

Off 135
Foto: MUP RS

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, od ranih jutarnjih časova vrše pretragu terena na širem području Glamočana, gdje je izvršeno trostruko ubistvo.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović ranije je izjavila da je policija pronašla dvije automatske puške i odbačene pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima.

Oružje je pronađeno jutros prilikom pretraživanja terena.

Emilio Baldo i Goran Milanović se sumnjiče za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i ubistvo u pokušaju Gorana Ilića u Glamočanima.

U bjekstvu je jedan od napadača Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica, a u toku istrage policija je otkrila da je on pobjegao vozilom “golf sedam” bijele boje registarske oznake 003-K-770.

“Policija moli sve građane da, ukoliko primijete navedeno vozilo, da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici”, naglasila je Miljanovićeva.

Related Posts

Kontakt

BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 461 101
Fax: +387 33 408 029
E-mail: pitajte@bhrt.ba
Web: www.bhrt.ba

Društvene mreže