fbpx
Omladinski program

Omladinski program [25.02.-01.03.]

Off 25
Želite li čuti dobar program za mlade na radiju onda imajte na umu da svake sedmice, od ponedjeljka do petka, na BH radiju 1 ide Omladinski program. Svaki dan po jedna emisija, u dva dostupna termina; mnogo zanimljivih priča i priloga, korisnih informacija, puno dobre muzike i još mnogo toga nudimo vam i u novom 581. izdanju našeg i vašeg OP-a.

U ponedjeljak počinjemo druženje u jednoj bonus emisiji, van standardnog/ih OP termina. Čuj BiH Plus će vam od 13:03h donijeti najinteresantnije priče iz prethodne sedmice, a sa novim sadržajima nastupamo od 19:10h, u novom magazinu Čuj BiH! kroz kojeg vas vodi naš Denis Hadžić Gigo.

U utorak očekujte novi paket muzike sa ex Yu alternativne/nezavisne muzičke scene. U pitanju je Anatomija Zvuka, radijski prozor u novitete i dešavanja na sceni, a naš specijalist za ovu subkulturu je Dragan Vuković (DJ Vuk). Šta nam je spremio za novu Anatomiju, saznajte na našem Facebook pageu par sati prije premijere…

Posljednja srijeda u ovom mjesecu rezervisana je za Infopol. Dežurni informator OP-a je mjesto za mnogo korisnih informacija, najava i sadržaja kojima je cilj da vas upute na mnogobrojne mogućnosti napredovanja, bilo da je riječ o obrazovanju, poslovnim prilikama i vještinama i(li) drugim iskustvima koja će vam biti korisna u životu i karijeri.
Slobodni poligon, emisija koja se emituje četvrtkom u OP-u, ovaj put će donijeti stručni pogled na nove Oscare – nagrade Američke filmske akademije. Naš dežurni filmski kritičar je Mario Radišić, a kakvo je njegovo mišljenje o dobitnicima (i gubitnicima) najprestižnije filmske nagrade poslušajte, između ostalog, u četvrtak od 19:10h ili od 00:10h.

Ovosedmičnu ponudu zaključujemo jednomod tri muzičke emisije u rotaciji petkom. Oscilator radio show je namijenjen ljubiteljima kvalitetne, savremene elektronike, a selektori muzike su prekaljeni promotori, izdavači i uživaoci u ovom zvuku –oscilator.net duo. Ne propustite opuštanje, ili, u drugoj varijanti, priliku za ples u petak na BH radiju 1. Do slušanja!

Related Posts